Luokka arkisto: Milf mote

Erotiikka tarina pikkuhousujen myynti

erotiikka tarina pikkuhousujen myynti

en ole koskaan ollut, mutta koskaan en ollut kuvitellut pitäväni mustaa naista haluttavana tai sellaisesta kiinnostuvani. Olutta sieltä tosiaan sai, tuopin tilasin ja istuin pöytän, ja valehtelematta kymmenen sekuntia ja pöytäni istuu isokokoinen (pitkä ja myös tukeva) yönmusta nainen todella antavassa mekossaan, hänen rintavarustuksensa ei tahtonut millän sisälle mahtua. Hissiin pästyämme hän painoi minut seinä vasten ja suuteli tauotta koko matkan, en todella saanut henkeä vedettyä koko hissimatkalla, haukoin henkeä kuin hädissäni kun hän lopulta pästi minut ja suuni otteestaan, tämä huvitti häntä kovin "Something wrong?" hän kysyi virnuillen ilmeellä, jota voi kuvata parhaiten. Mahdoin olla näky kun känsin katseeni häneen, alaleuka löytyi jostain lattian tasalta, silmät taas hänen rintojensa välistä. Vastasin jotain "ö, Hi" tai sinnepäin. Englannin osaamisenikin oli tuohon aikaan melko vajaata ja tuossa tilanteessa jädyin ihan täysin. Asiakaspalvelu, digipalvelut (09) 156 6227, painettu lehti (09) 156 665, avoinna mape 817. Suurta ja mahtavaa tällä, ja pah, rupinen murju jossain ei missän ajattelin, että vähän nyt mielikuvat olivat toista suuresta amerriikasta. Sähköposti, sähköposti (digi postiosoite Maistraatinportti 1 00015 otavamedia, käyttäytymiseen perustuva mainonta, mediatiedot. Tässä vaiheessa täytyy kertoa, että olen aina pitänyt isokokoisista naisista, joten tämä yksilö oli kuin suoraan likaisista päiväunistani, tosin musta, jollaisesta en koskaan ollut haaveillut. Juu aaar veri pyytiful" oli varmaan vastaukseni, naamani alkaessa olla punainen kuin rapu, ymmärtäessäni sen, että nainen oli yllätys yllätys huomannut, kuinka tuijotan hänen rintojaan. Nainen tervehti minua katsoen silmiin (tai yrittäen, silmäni olivat hänen rinnoillaan edelleen) ja hymyillen. Ilmeisesti hän kuitenkin piti saamastaan huomiosta, sillä tunnelma rentoutui (minun osaltani, hän nyt oli täysin rento koko ajan) ja minullakin alkoi juttu luistamaan.

Erotiikka: Erotiikka tarina pikkuhousujen myynti

"Finland vastasin valtavan monisanaisesti. Tuolloin minä lähinnä vaan olin ja annoin tilanteen ja jumalattareni viedä minua mihin ikinä veisivätkän. Olin nuori mies, parikymmentä hädin tuskin, kun pädyin Dallasiin töihin, sähköasennuksia tein ja firmalla kävi joku lottovoittoon verrattava tuuri kun sai rapakon takaa jättikeikan. Taksilla mentiin (en tiedä miten sattui, että kapakan pihalla sellainen valmiina oli) ja matka tosiaan ei ollut pitkä, mutta sitäkin kuumempi. En saanut yhtän suunvuoroa, tai tilaa tai mitän, nainen oli joka paikassa minussa, kädetkin löysivät äkkiä housujeni sisän, jossa melkoinen paine luonnollisesti jo olikin. Mielenkiintoista on se, miten nopeasti ihmismieli voikaan muuttua, kun kokemus on tarpeeksi voimakas. Hän nauroi tilanteelle ja todennäköisesti tajusi minun olevan täysin paniikissa juuri hänen vuokseen, hän lisäsi epämukavuuttani (tai siis mukavuuttani) kysymällä "You like what you see?" samalla rintojaan käsillän kohottaen. Tämä tarina alkaa nyt (lopulta) päivästä, jolloin aloitin hommat tuolla Amerriikan ihmemaassa. Onnistuin jotenkin sönköttämän kuitenkin, josko saisin neidille juoman tarjota, tajuamatta, että hänellä täysi tuoppi kädessä jo oli. Minä, nuori mies tuntemattomassa maassa täysin paikallisen tumman kaunottaren vietävissä, mielenkiintoista on, että tajusin, että nyt poikaa kyllä viedän, mutta en kerrassaan piitannut siitä yhtän, olin täysin himojeni, siis tuon naisen vietävissä ja nautin joka sekunnista.

Tositarinat: Erotiikka tarina pikkuhousujen myynti

Ymmärsin naisen seuraavaksi kysyvän, että mistä kaukaa olen tullut (kas kummaa, että huomasikin, etten ole täkäläisiä). Jos joskus voi sanoa, että toinen on täysin toisen otteessa tai vallassa tämä oli varmasti se tilanne. Nämä ajatukset ehdin käydä läpi muutaman asekeleen matkalla hissiltä naisen ovelle ja sen hetken, kun hän etsi avaimiaan aikana. Olisin varmaan tullut hänen käsilleen ellei matka olisi ollut niin lyhyt. Muutamat oluset ja juttelua ja sitten hän pyysi minua mukaansa, asui kuulemma ihan lähellä, Jotenkin oli tuleva työaamu kadonnut mielestä enkä edes miettinyt hetkeäkän kun lähdin hänen matkaansa.

0 vastaus “Erotiikka tarina pikkuhousujen myynti

Jätä vastaus

Sähkö posti osoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *