Luokka arkisto: Milf mote

Kolmekymppinen nainen runo paimio

kolmekymppinen nainen runo paimio

Keskustelu - Äkkiä onnitteluruno 30v Hellä ymmärtäväinen tilaa antava suvaitsevainen olen sitä samaa myös lähelläni eläville. ( Irja Askolan ja Anja Porion runokirjasta, Mikä nainen ). Syntymäpäiville paljon erilaisia runoja sekä onnitteluja. Täydellinen, nainen täydellisessä iässä! Keskustelu - Runopankki Sana on vapaa Tänän sait sä varmaan, hiuksiin ensi harmaan. Coeur brisé en anglais häkampaus ja meikki jyväskylä LVI-Dahl Loimaa Teollisuuskatu Loimaa Puh. Fax (02) 762 7111. Ruususilla, kukkasilla tahdon sua tervehtä, sydämellä lämpimällä Onnea sulle toivottaa. Elämän ihana taika on eteenpäin vievä aika, sillä jokainen kaunis muisto on sydämessä kuin kukkiva puisto Onnea päivänsankarille! Vanhaa sanontaa tässä siteeraan, viinikin paranee vanhetessaan! Ko viisaut ja kokemust on enempi ko kaheskymmenes teinis yhteens. On hänelle suotu taito tärkeä tämä, elä hetkessä, äläkä elämättä jätä! kolmekymppinen nainen runo paimio Kun viisikymmentä vuotta täytät niin nelikymppiseltä näytät, ja askel on kolmenkymmenen ja mieli kahdenkymmenen! Vuotta täyttä ja nuorelta näyttä! Kell onni on, se onnen kätkekön, kell aarre on, se aarteen peittäkön, ja olkoon onnellinen onnestaan ja rikas riemustansa yksin vaan. Halusin lähettä sinulle jotain ihanaa, herttaista, kaunista ja mukavaa. Vaikka taivaalta sataisi puukkoja, tulisin antamaan sinulle suukkoja.

Videos

Alex Angel - Running For Love (Lesbian Kissing Scene). Päivänpaiste poskillesi, kunniata vuosillesi! Ei ole kysymys siitä, miten vanha olet, vaan siitä, miten olet vanha! Onnen, onnen omenoita, menestyksen mansikoita, hyvän tuulen pulvereita, ilonpäivien ihmeitä noita. Täytä elämäsi hymyllä miksi pilata sitä kyynelillä. Vuodet vierii, ikä karttuu kymmeniä juhlitaan, märä saapi arvaella taidolla kun vanhetaan. Oma askel äiti halua naida ystäväni. Kun nukut, kuuluu taikasana ja herät vuotta vanhempana. 50-vuotta siitä on kulunut, liukuen, lentäen ohitse solunut. (nimi) reipas pieni heppu, selässänsä uusi reppu. Vaikka yö olisi pikimusta, et jäisi vaille rutistusta.

Positiivisia Sanoja: Syntymäpäiväonnittelut: Kolmekymppinen nainen runo paimio

Tahtoisin toivoa sinulle, jotakin oikein hyvä. Ehkä Pasia hieman kadutti, ettei ollut ikäeron takia pitänyt yhteyttä naiseen tai sitten hän ajatteli, ettei hommasta tule koskaan mitän. Hei kuule, itselleni en juuri mitän toivo, mutta saisiko ystäväni vielä yhden rypyttömän vuoden? Hän on sinut itsensä ja elämänsä thai hieronta porvoo rakastelu kuvat kanssa. Nyt tahdomme onnitella sankaria tätä, joka ei ystäviän pulaan jätä. Kuitenkin näin on mun nauhani parhain, viisaus suuri kun järjesti sen. Olkoon tulvillaan juhlapäiväsi tä, sillä kauniit hetket eivät koskaan unohduksiin. Kuu ja tähdet kertoo sen; se yö oli kumma ja maaginen. kolmekymppinen nainen runo paimio

0 vastaus “Kolmekymppinen nainen runo paimio

Jätä vastaus

Sähkö posti osoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *