Luokka arkisto: Milf mote

Nelikymppinen lapseton nainen varsinais suomi

nelikymppinen lapseton nainen varsinais suomi

Muutin Turkuun noin neljä vuotta sitten, ja muuton jälkeen ystävien löytäminen on ollut vähän nihkeetä. Oon kissa-ihminen henkeen ja vereen, mutta lupaan etten kuitenkaan ole hullu kissanainen. Sähköpostista on varmaan helppo arvata myös facebook-tunnukseni, joten sielläkin voi jutella jos haluaa ja sähköpostailu tuntuu liian köykäseltä! Yhestä haaveesta koitan pitän kumminkin kaikin keinoin kiinni haluan aina pysyä vähän niinkun lapsena henkisesti, mä haluan ihmetellä ja oivaltaa aina! Tän yllämainitun taloustilanteen vuoksi mä en oo aikoihin kierrellyt kaupoissa, vaikka shoppailusta oon aiemmin tykännykin. Oon alun perin kotoisin Savon sysmetsistä, mutta opiskelujen perässä (ja myönnettäkön, myös itsenäistymisen palavasta halusta) muutin Helsinkiin, ajatuksella Nyt hankin kavereita, nyt lähden ja teen! Tiiättehän, semmosen kaverin, kenenlaisen kanssa joskus nuorena nukuttiin aina samassa huoneessa ja jaettiin kaikki, höpöteltiin aamumyöhän ja syötiin suklaalevitettä hiljaa keskellä lattiaa, suoraan purkista. Voit myös siirtyä Suomi24:n etusivulle. Pirkanmaa, löysin kivan kaverin, jonka kanssa nyt treffailemme. Kenen kanssa tehtäisiin muistoja! Opiskeluni pätin viime vuonna, ja sen jälkeen oon tehnyt satunnaisia etätyöhommia, mutta varsinaisesti töissä en ole. Seurustelen kyllä naisen kanssa tällä hetkellä ja pyörin hänen ystäväporukassa, mutta semmoista omaa sydänystävä ei ole vielä löytynyt. En tietenkän vaadi sinulta heti mitän BFF-statusta, mutta olisi ihan kiva jutella vaikkapa whatsapin kautta ja tutustua paremmin. Etsin suurinpiirtein samoja ikiä hipovaa naispuolista avomielistä ja ihmisten erilaisuutta arvostavaa tyyppiä! Tai no, ehkä vähän.

Nelikymppinen lapseton nainen varsinais suomi - Pupu76

Nelikymppinen lapseton nainen varsinais suomi Tampere, aivan ihanasti löytyi todellinen herrasmies. Enpäs ole ennen tämmöisen kautta hankkinut sosiaalisia kontakteja, mutta luulisin, että on kokeilemisen arvoista. Olet alle 18 vuotta, tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa.
nelikymppinen lapseton nainen varsinais suomi 554
nelikymppinen lapseton nainen varsinais suomi Harrastan myös valokuvausta silleen on-off -tyylillä, yhdessä kuvailemaankin lähteminen ois ihan kivaa. Haaveilen päseväni vielä opiskelemaan, mutta tällä hetkellä meidän kodissa vallitsee taloustilanne makaroni, joten me jätetän haaveilut sikseen vielä hetkeksi. No, tutustuin nykysellän avomiehen paikkaa pitävän körvikkäseen, muutoin tuo tutustumisleikki taisi jädä välistä. Rohkenen jälleen aloittamaan tän mun oman pienen yksinäisyystarinani, sitä pitkän miettineenä ja palstaa seuranneena, kerran myös eri elämäntilanteessa kirjoittaneena.
Nelikymppinen lapseton nainen varsinais suomi 496
Trans treffit seksiseuraa virosta 973

Nelikymppinen lapseton nainen varsinais suomi - Naisellinen63

Mun elämä nivoutuu tällä hetkellä paljolti koiramme kanssa touhuiluun ja siitä höpöttämiseen. Olen siis ihan hitupienesti reilu 21-vuotias, ja sijaitsen Turun ja Uudenkaupungin välimaastossa, Vehmaalla. Tatuointeja löytyy myös jonkin verran, ja lisä on tulossa. Ratsastuskin on ollut joskus mukavaa, mutta niin helkkarin hintavaa! Ratsastusta harrastin myös kauan, mutta muuton jälkeen se jäi kokonaan pois. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Nyt nelisen vuotta myöhemmin yksinäisyys alkaa raastamaan mieltä niin reippaasti, että pakko on tehdä jotakin ja edes yrittä! Miellän itteni vielä ihan lapseksi, enkä oo oikein saanu elämänreunasta kunnolla kiinni. Olen siis 24-vuotias nainen Turusta. Tässä me sitten pari kuukautta sitten muutettiin nykyisille sijoille, eikä tuo kanssaeläjiin lähestyminen ole tällä Varsinais-Suomessakaan helppoa! Vuonna -94 syntynyt nainen tällä, iltaa. Olen onnellinen ja niin on hänkin :D jozzukka 46v. Mutta spämmin sulle kissakuvia vaan ilmainen sex video rintojen väliin paneminen jos sä niitä pyydät, älä huoli. Vaikken olekaan kieli poskella ja sydän korkeella otassa pomppimassa joka liikuntatunnilla, mä haluaisin joskus testailla joogaa, ja käydä myös uimassa. Jos sinä luulet olevas tähän tekstiin jollain lailla täsmävä tai muuten vaan kiinnostunut, niin pistäpä viestiä tulemaan! Jos haluut heittä mua viestillä tai lisätä mut WA:n listalle, kirjota osoitteeseen. Oon kanssa tykänny käydä salilla, joskaan en oo mikän terveys-/kuntointoilija. En oikein viihdy isoissa porukoissa, tai viihdyn ehkä, mutta tuolloin vetäydyn mieluummin sivualalle seuraamaan ihmisten käyttäytymistä. Oon mielestäni hirmusen herkkä ja vähän ailahtelevainen, koitan kuitenkin pysyä hymyssä suin. En ole hullu koiratäti, mutta koska tällä hetkellä mun arjessa ei oo paljoa muutakaan, saatan vaikuttaa hyvin paljon siltä. Pidän myös meikkaamisesta ja uusien meikkityylien kokeilemisesta, vaikka se ehkä vähän oudolta kuulostaakin Tyylini on jotakuinkin alternativea, mutta sekin vähän vaihtelee mielialan mukaan. nelikymppinen lapseton nainen varsinais suomi

0 vastaus “Nelikymppinen lapseton nainen varsinais suomi

Jätä vastaus

Sähkö posti osoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *