Luokka arkisto: Milf mote

Pillu kosteana seksitreffit nainen etsii

odotella isännän tuloon asti. Olen ajatellut, että nimeäisin sinut Tissiksi, näiden hunajamelonien mukaan, isäntä kertoo hyväillen tissejäni. Tahtoisinko oikeasti jädä orjaksi? Sitten hän laittaa nilkkoihini kahlepallot siten, että olen jalat haarallaan kontallani ja peppu pystyssä melkein hänen vyötärönsä korkeudella. Laskeudun polvilleni ja konttaan sisän ovesta. Se ei ole pehmein mahdollinen alusta, mutta orjana minun lienee syytä olla kiitollinen, että sain edes sellaisen. Kierähdän pois isännän pältä hänen vierelleen sänkyyn. Sanohan, Tissi Häiritsevätkö nuo käsiraudat syömistä?

Videos

Suomipoke Suomipokea Suomityttö ilmainen ilmaiseksi Suomifilmi.

Pillu kosteana seksitreffit nainen etsii - Thai, hieronta, tampereella

Käymme rannassa iltapesulla, riisuudun yöasuuni (eli alasti) ja isäntä taluttaa minut kaulapannastani makuuhuoneeseen. Olen hiukan eksyksissä, mitä tekisin käsilläni, kun en ole koskaan kokeillut ratsastusta muuten kuin ponilla lapsena. Isäntä nauraa ja kutittelee varpaitani kalterien välistä, kunnes pudotan jalkani lämpimän kakkakasaan. Nousen isännän ylle ja liuun pitkin hänen koukistettuja jalkojaan istumaan hajareisin suoraan pikkuveitikan pälle ohjaten sen sisän kolooni. Syötyämme olemmekin jo sen verran väsyneitä, että pätämme lähteä nukkumaan. Sitten lähden keittiön laittamaan aamupalaa.

Pillu kosteana seksitreffit nainen etsii - Rakel, liekki

Oletko tosissasi?, isäntä kysyy hetkeä myöhemmin. Vasta muutama viikko sitten olin ensimmäisen kerran kahleissa ja nyt jo tunnen sen kuuluvan kaulaani. Isäntä avaa häkin oven. Sanohan Tissi, tarjoilisitko minullekin, jos tisseistäsi tulisi maitoa? Seksiorjatyttö on aina käytettävissä seksiin. Aamupäivällä hän oli tullut hakemaan minua asunnoltani punaisella farmariautollaan.

0 vastaus “Pillu kosteana seksitreffit nainen etsii

Jätä vastaus

Sähkö posti osoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *