Luokka arkisto: Milf mote

Tarinat eroottiset dildo pillussa

tarinat eroottiset dildo pillussa

nyppi pinseteillä, mikä aiheutti Terossa suunnatonta kipua. Antti otti esille dildon jostä lähti sähköjohto. Sitä Tero piti kaikkein pahimpana, koska siinä Tero oli henkisesti kaikkein selvimmin Antin vallassa. Tämä ei tuntunut Terosta miltän, vaan hän keskittyi kivuliaaseen asentoon. Samassa raippa sivalsi Teron pakaroita aiheuttaen pistävän kivun. Sieltähän paljastuu kaunis pantava pyllyreikä. Kullista ja isoista roikkuvista palleista levisi voimakas miehinen tuoksu. Vessa oli samassa käytävässä. Niiden alta paljastui kohtalaisen lyhyt mutta hyvin paksu ja ruma kulli, joiden alla roikkui sitäkin rumemmat kivekset. Parin kolmen raipaniskun jälkeen Tero alkoi itkien laskea. Näin Teron jalat kiristyivät spakaattiin, jossa Teron pylly työntyi voimakkaasti eteen. Hunajan huokuttelemana muurahaiset tunkeutuivat joka puolelle Teron ruumista. Antti astui huoneeseen: No niin, miltäs rangaistus tuntui? Vettä alkoi valua hitaasti Teron pyllyyn. tarinat eroottiset dildo pillussa

Tarinat eroottiset dildo pillussa -

Lopetettuaan työnsä, Antti totesi: Hiukset saavatkin sitten kasvaa kunnolla, niin kuin tytöillä kuuluu. Tero ei ollut suojatun elämänsä aikana koskaan kokenut mitän niin tuskallista. Mieleen tuli myös poliisi tv:ssä kadonneiksi ilmoitetut; ehkä joku kadonneeksi ilmoitettu oli kokenut samanlaisen kohtalon. Tämän jälkeen Antti meni Tero pyllylle, ja avasi tulpan. Dildon pä hankasi Teron suolen seinämiä voimakkaasti. Vähitellen Tero oivalsi miten pystyi hengittämän nenän kautta. Isän mela alkoi tossa vähän vavahdella. Kului ikuisuus kunnes valot taas syttyivät. Karjui Antti Sulla onkin todella maukkaannäköinen peppu.

Seksiä: Tarinat eroottiset dildo pillussa

Vaasan kaupunki avoimet työpaikat nivala Tästälähtien kun me liikutaan paikasta toiseen, niin Anu konttaa deitti ilmoitus pohjois karjala niin kuin koira ja panta kaulassa. Ystävän neuvona, Pillu, anna kurkkusi olla rentona, niin se menee sujuvammin kurkkuun, mulle se nyt on ihan sama, sinne se työntyy kuitenkin totesi Antti, ja jatkoi: niin, pistä huulesi tiukemmin kiinni mun patukkaan, ettei mun tartte ommella niitä kiinni, vitun Pillu.
Hjemmeside for a finne venner med fordeler lieksa 513
Kyrpää äidille nainen ejakulaatio Eckeroline s etukortti girls stripping
Treffit suomi24 alastonsuomi tunnukset 480
Tero kuinka saada pillua hieronta seksi ei yrittänytkän paeta, koska ymmärsi tilanteen toivottomuuden. Tero totteli, lähestyi Joren pullistelevia alushousuja ja alkoi nuoleskelemaan. Teron farkut lähtivät helposti, koska Tero ei kauhusta jäykkänä uskaltanut tehdä vastarintaa ja paidan Antti repi Teron pältä muutamalla voimakkaalla repäisyllä. Pitkän ja perusteellisen nuolemisen jälkeen Antti ojensi Terolle aikaisemmin lupaamansa vesilasin, minkä Tero hörppi hetkessä. Peloissaan Tero totteli ja jännitti pakaransa ärimmilleen ylemmäs. Lopetettuaan iskunsa Antti käski Teroa kiittämän iskuista, minkä Tero katkerana itkien teki. Kerran hän kertoi erälle ystävällisemmälle asiakkaalle olevansa vankina, mutta tämä olikin Antin hyvä ystävä. Kun Tero oli nukahtamaisillaan aikaa oli kulunut paljon ja Tero oli kaikesta kokemastaan varsin väsynyt ovi vihdoin taas aukeni ja valot syttyivät. Antti halusi, että Tero oppii tietyt temput niin hyvin ja intohimoisesti, että jatkossa Antin ei tarvitsisi enä mainita asiasta. Tämä lisäsi Tero kiihotusta, mutta samalla myös pelotti. Terosta tämä tuntui varsin tuskalliselta, koska Antin kulli iskeytyi Teron kurkkuun. Katseltuaan ja kourittuaan Teron pyllyä vähän aikaa Jore asettui Teron eteen siten että alushousut olivat Teron suun korkeudella ja käski Nuole ensin mun alushousuja ja riisu ne sitten suullasi. Antti ilmeisesti kosketti Terossa pepun aluetta, joka kiihotti tai sitten se oli vain automaattinen reaktio. Tero teki nopeasti tarpeensa Antin katsoessa vierellä. Kaikesta niskuroinnista ja tottelemattomuudesta seuraisi hirveä rangaistus, johon kuuluisi muun muassa solmuruoska ja koppiaresti. Se olisi hänelle sama kuka dominoisi ja pakottaisi; tärkeintä oli nöyryytetyksi ja alistetuksi tuleminen. Sitten Antti tuli raivoisasti Teron suuhun. Teron tulisi tehdä juuri niinkuin häntä käsketän. Kun Antti alkoi naida Teroa, Tero yritti käntä pätän toiseen suuntaan. Se oli hyvin epämielyttävä, koska Teron pyllyreikä oli koskemattoman pieni. Antti oli irroittanut ketjun käsittelyn ajaksi.

0 vastaus “Tarinat eroottiset dildo pillussa

Jätä vastaus

Sähkö posti osoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *