Avenger Endgame

Review of: Avenger Endgame

Reviewed by:
Rating:
5
On 07.05.2020
Last modified:07.05.2020

Summary:

Neue Sender ber die Fans insgesamt 28 Kilo abgenommen hat, ehe Durst und das TV-Signal meist im Bild. Broadcast your name and Frankie und das MCU. Captain Jack nehmen.

Avenger Endgame

Über Filme auf DVD bei Thalia ✓»Avengers: Endgame«und weitere DVD Filme jetzt online bestellen! Nach den vorangegangenen Ereignissen liegt das Universum dank des Titanen Thanos in Schutt und Asche. Die übrig gebliebenen Avengers - Thor, Black Widow, Captain America and Bruce Banner - müssen versuchen, ihre besiegten Verbündeten ein letztes. von Ergebnissen oder Vorschlägen für "avengers endgame dvd". Überspringen und zu Haupt-Suchergebnisse gehen. Berechtigt zum kostenfreien​.

Avenger Endgame Marvel-Film-Universum: Phase 4

Nach den vorangegangenen Ereignissen liegt das Universum dank des Titanen Thanos in Schutt und Asche. Die übrig gebliebenen Avengers - Thor, Black Widow, Captain America and Bruce Banner - müssen versuchen, ihre besiegten Verbündeten ein letztes. Als die Avengers erkennen, dass ihr Plan somit gescheitert ist, wird Thanos von Thor enthauptet. Fünf Jahre später hat sich das Leben der verbliebenen Avengers. Die offizielle Website zu Marvel Avengers: Endgame, mit Informationen zum Film-​Direktor The Russo brothers. Jetzt auf Disney+ streamen. von mehr als Ergebnissen oder Vorschlägen für "Avengers: Endgame​". von Ergebnissen oder Vorschlägen für "avengers endgame dvd". Überspringen und zu Haupt-Suchergebnisse gehen. Berechtigt zum kostenfreien​. Die Handlung von Avengers: Endgame. Nach den verheerenden Ereignissen rund um Thanos (Josh Brolin) und die Infinity-Steine liegt die Welt, wie wir sie. Im epischen Finale der Infinity-Saga kommt es zum Showdown zwischen den Avengers und Thanos.

Avenger Endgame

von Ergebnissen oder Vorschlägen für "avengers endgame dvd". Überspringen und zu Haupt-Suchergebnisse gehen. Berechtigt zum kostenfreien​. Die offizielle Website zu Marvel Avengers: Endgame, mit Informationen zum Film-​Direktor The Russo brothers. Jetzt auf Disney+ streamen. Über Filme auf DVD bei Thalia ✓»Avengers: Endgame«und weitere DVD Filme jetzt online bestellen!

De hele discussie begin natuurlijk met Scorsese, die daarbij de volgende definitie van cinema hanteerde. Het mag een elitaire definitie zijn, maar dat krijg je nu eenmaal als iets bij Scorsese of Coppola vandaan kont.

Zij zijn nu eenmaal de nog levende elite van de film. Verder heb ik in een andere post cijfermatig proberen aantonen wat er gaande is.

Cijfers die wel een schok laten zien, maar niet perse een tendens tonen. Anyway, uiteindelijk moet iedereen voor zichzelf uitmaken waar hij of zij staat en achter welke definitie van Cinema men zich wil scharen.

Ik kan mij goed vinden in de lijn van Scorsese en vind daarnaast dat Coppola iets te kort door de bocht is.

Maar je kunt ook met Wikipedia meegaan en dan is elke bedrijfsfilm ook Cinema. Het is duidelijk dat er meerdere bloedgroepen mogelijk zijn.

Dat laatste zijn er naar mijn mening heel veel. Hopelijk verduidelijkt dat mijn definiering. Ik geloof dat Scorsese, Coppola en Loach en anderen gewoon echt een andere idee van cinema hebben dan wat Marvel maakt.

Kijk ook eens naar het proces. Je zit daar echt maanden in een tuigje met sensors opgesloten in een volledig groene ruimte.

Het vraagt van de regisseur en acteurs echt hele andere dingen. Je zou het ook kunnen vergelijken met rijden op het circuit of in de simulatie.

Het zijn gewoon twee verschillende werelden. Overigens lijkt het mij veel moeilijker om een goede film in een greenscreenomgeving te maken. Zeker voor acteurs.

Dus op het vakmanschap valt niks af te dingen. Aan de andere kant zie je het er ook wel een beetje aan af.

Denk trouwens dat er een hele leuke film te maken is over een acteur die zijn superheldenrol als method actor benaderd.

Greenscreen of niet geen idee, klinkt logisch nog wel wat je zegt. Goed plan voor die film, ik zou hem vermoedelijk wel gaan kijken.

Ramon K. Ik vind dat James Gunn's reactie op de uitspraken van Scorsese trouwens getuigt van een gigantisch hiaat in Gunn's filmkennis Captain Marvel staat wel enorm op de voorgrond op de poster Basto schreef : quote.

Ik moet bekennen dat ik niet de allergrootste Marvel fan ben. De meeste films van deze franchise zijn dertien in een dozijn films met twee dimensionale karakters, vooral de badguys.

Ik heb al vaker gezegd dat ik CGI schurken en gevechten met aliens veel minder leuk en spannend vind dan gevechten met andere mensen the joker, bane etc.

Eindelijk een schurk met een echt motief die menselijker oogde dan de meeste Marvel-schurken. Infinity War vond ik dan ook een prima film die leuk wegkeek en beter was dan de gemiddelde film uit deze reeks.

Dan aangekomen bij Endgame. Een film die sinds zijn release extreem is opgehyped. Het is de succesvolste film ooit geworden en er is zelfs een campagne gestart voor een oscar nominatie voor Downey Jr.

Na mijn positieve ervaring van Infinity War en de goede reacties op deze film, ben ik toch met positieve verwachtingen gaan kijken naar Endgame.

Na het zien van deze film moet ik zeggen dat ik dit misschien wel de meest overrated en overhyped film vind die ik de afgelopen jaren gezien heb.

Laten we beginnen bij het begin. Die is verrassend goed. De gebeurtenissen op het einde van Infinity war hebben veel invloed gehad op de karakters en we zien ze hiermee worstelen.

Helaas maakt dit stukje karakterontwikkeling al weer vrij snel plaats voor een bijzonder simpel plotje om de wereld te redden. Karakterontwikkeling wordt gereduceerd tot vrijwel nul en we zitten te kijken naar superhelden die geen tegenstand krijgen en vrij eenvoudig krijgen wat ze willen.

De tweede acte van deze film is ontzettend langdradig en saai. Het gaat tot ergernis aan toe, wanneer je er ook nog eens achter komt dat dit ook nog ontzettend overbodig was.

De film had ruim drie kwartier ingekort kunnen worden. De eindbattle is daarentegen wel goed gedaan en redelijk vermakelijk. Al moet gezegd worden dat ik persoonlijk niet zo'n fan ben van overmatig cgi gebruik en liever kijk naar sciencefiction films van bijvoorbeeld Ridley Scott die veel meer Practical effects gebruikt, waardoor het minder opvalt dat acteurs voor een green screen staan.

Geen probleem dat je sterke vrouwelijke karakters wilt hebben en promoten, maar doe dat in het vervolg alsjeblieft op een vernuftigere wijze dan dat ze toevallig allemaal ineens naast elkaar staan zonder mannen.

Was de film een uur korter, had ik het misschien nog wel met een nipte voldoende laten wegkomen, maar ik kan dat nu onmogelijk doen.

Ik begrijp ook heus wel dat het moeilijk is zoveel personages in een film te proppen, maar kan dit onmogelijk als excuus zien voor een film met zo'n enorme productie achter zich.

Verder wil ik ook nog even kwijt dat ik me kan vinden in wat Scorsese over deze film gezegd heeft. Het is lichtelijk verontrustend dat het grootse productiehuis, Disney, het tegenwoordig zo erg op safe speelt en hier van het publiek mee weg kan komen.

De komende tijd zullen we nog wel even doodgegooid worden met crowdpleasers die niets nieuws brengen en een eenvoudige cashgrab zijn.

Originele films krijgen hierdoor geen kans meer omdat ze te "riskant" zijn waardoor de echte goede filmmakers straks geen kans meer krijgen op het grote toneel.

Als allerlaatste nog even over die oscar nominatie voor Downey Jr. Hij zet een prima Tony Stark neer met wat hij te doen krijgt, maar het is uiteraard absurd om te gaan denken dat dit Oscar waardig is.

Bijna alle Marvels kijken, het was vaak niet bepaald een makkelijke klus. Het is niet mijn genre, en met uitzondering van een handvol films dat wel oke of zelfs wel goed was vond ik het meeste maar matig.

Maar met deze afsluiter is het eindelijk zover; een ruime voldoende en voor mij de beste uit de hele reeks. Ik vond het in ieder geval nooit saai worden en dat was zowat voor het eerst.

Maar dat gold eigenlijk wel voor heel de film dat men zich goddank heeft ingehouden met de battles en dat er vooral ruimte was voor andere dingen.

De enige film die me ook emotioneel wist te raken, wie had gedacht dat ik nog meerdere malen een traantje weg zou pinken om die cynische arrogante Tony Stark, die nu hij een dochter had niet alles meer op het spel wilde zetten ]maar het dan na al die films helaas toch met de dood moest bekopen.

Zeker niet zonder fouten of minpunten, maar voor mij eindelijk entertaining genoeg, en dat voor een film van 3 uur. Avengers: Endgame is het beste deel van de Avengers-films, zoveel kan in ieder geval gezegd worden.

Drie uur speeltijd is lang en hoewel de film af en toe inkakte, ben ik zelf wel wakker gebleven. Het tijdreis-aspect is nog aardig leuk gedaan met terugblikken op de vorige films.

Dat dat ertoe leidt dat de gebeurtenissen uit Infinity War ongedaan gemaakt kunnen worden en iedereen 'terugkomt' uit de dood, so be it. Toch deed het me emotioneel niet veel.

Daarvoor vind ik de films uiteindelijk te kinderachtig en zijn er teveel personages die me niet boeien. Je zou kunnen zeggen dat de film bijna gebukt gaat onder de vele tientallen personages die allemaal screentime opeisen.

Ik heb mijn portie hersenloos vermaak wel weer gehad voor de komende tien jaar. Het was geen gemakkelijke taak om alle MCU-films uit te zitten, maar er zaten wel wat vermakelijke films tussen.

Toch is het niet aan mij besteed. Geef mij maar wat serieuzere films met meer inhoud. Best opmerkelijk dat dit grootste kassucces ooit toch behoorlijk minder stemmen heeft dan Joker die toch minder dan de helft opbrengt.

Bovendien is Endgame ook al uit op blu ray en beschikbaar via streaming. Kennelijk zijn die Marvel fans niet het doorsnee moviemeter publiek.

Of heeft deze het niet zo goed gedaan als Joker in Nederland? Ik denk idd ook dat een film als Joker ook wat beter bij het MM publiek past dan de Marvel film.

Toch vanwege de karakterstudie en verwijzingen naar Scorsese etc. Duke Nukem. Marvel films moeten voor mij vooral kleurrijk en vrolijk zijn, niet deze magere poging om diepgang te brengen in figuren die uit een stripalbum komen.

Enkel Iron Man zorgt in deze films soms voor wat humor, maar in Endgame begint hij als een soort uitgemergelde Aids-patient die bijna dood is.

Leuk hoor! Eigenlijk worden in Endgame alle gevolgen van Infinity War ongedaan gemaakt , wat die film dus helemaal overbodig maakt.

En opeens is Thanos, de almachtige vijand uit Infinity War, een volslagen verslaanbaar en zwakke tegenstander. Maar geen probleem, we reizen gewoon door de tijd en maken alles ongedaan.

De kijkers zullen het wel slikken als we maar de woorden "quantum physics" laten vallen, zullen de makers van deze film waarschijnlijk gedacht hebben.

Ant-Man is de enige leuke Avenger toevoeging, maar ook hij krijgt hier niets aangereikt. De Hulk is ineens een soort halve Hulk die praat als een normale mens.

En Thor is een langharige, huilerige dronkaard met een bierbuik. What's up with that? Ik vind deze film nog slechter dan infinity Wars.

Alleen van de eerste Avenger film heb ik eigenlijk kunnen genieten. Die was fris, 'entertainend' en niet overdreven gecompliceerd. Na verleden week Infinity War gezien te hebben keek ik wel uit naar dit laatste deel.

Het is wel een andere film geworden dan de vorige Avenger films. Terwijl de nadruk in de vorige films veel weer op de actie lag, is het in dit deel toch veel minder het geval.

De eerste 2 uren waren wel niet altijd even interessant en mochten gerust wel wat korter. In dit deel deden er "gelukkig" wat minder Avengers mee, zodat het toch wat minder een overkill was, wat bij de vorige 2 films toch voor mij het geval was.

The Hulk zag er erg goed uit net als de rest van de film trouwens. Misschien niet de actiebom die ik verwachtte, maar vond het wel een mooi deel.

Jammer, jammer Film begint goed en we beginnen gelijk waar we zijn gebleven met Infinity wars. Mijn verwachting was zeer hoog, omdat ik nu een helden film heb gezien waarin alle helden te zwak zijn voor de bad guy.

Een film waarin bekende gang van zaken '1. Het einde is juist waar ik gek van werd. Opeens komen bijna alle helden terug van marvel en vechten tegen Thanos.

Er zitten zelfs helden bij waar Thanos niet tegen kan. Ik vraag me dan af waar ze waren bij infinity wars. Uiteindelijk komt iron man om de hoek kijken en pakt HUP even zijn handschoen en zodoende is de wereld gered.

Zo'n einde had ik bij een andere genre film verwacht. Mijn verwachting was dat er een moeizame en veel slimmere oplossing zou komen om Thanos uit te schakelen.

Ik zie dit als een afsluiting voor aantal helden die niet meer deze rol zullen vervullen. Crazy Credits.

Alternate Versions. Rate This. After the devastating events of Avengers: Infinity War , the universe is in ruins. With the help of remaining allies, the Avengers assemble once more in order to reverse Thanos' actions and restore balance to the universe.

Directors: Anthony Russo , Joe Russo. Stars: Robert Downey Jr. Added to Watchlist. From metacritic. November's Top Streaming Picks.

Top 25 Vin Diesel Movies Ranked. Oscars Nominated Titles. Great movies list. I miei preferiti. All-time Favorites. Share this Rating Title: Avengers: Endgame 8.

Use the HTML below. You must be a registered user to use the IMDb rating plugin. Top Rated Movies 75 Nominated for 1 Oscar. Thor Scarlett Johansson Doctor Strange Chadwick Boseman Nebula Zoe Saldana Gamora Evangeline Lilly Marvel Movie Opening Weekends.

Taglines: Nothing can prepare you for the end. Edit Did You Know? Trivia at around 12 mins When Tony removes his arc reactor and hands it to Steve, you can see a scar from the old version he had lodged in his chest.

Quotes [ first lines ] Clint Barton : Okay, hold on. Don't shoot. Alternate Versions In India, all profanity has been muted from the film and the subtitles.

Was this review helpful to you? Yes No Report this. Pym and told him he had a glowing box that made the mail guys sick?

Q: Do I need to see all Marvel superhero movies before this to understand this movie? Q: Is Morgan Stark a robot?

De hoofdopnames van de film werden gestart op 10 augustusgelijk nadat de opnames van zijn voorganger Avengers: Infinity War waren afgerond. Jammer, maar wel begrijpelijk. Regal Cinemas. Archived from the original on November Richtig Witzig Sat 1, Retrieved July 22, Archived from the original on January 13, Archived from the original on April 30,

Avenger Endgame - Inhaltsverzeichnis

Im Schnittraum hätten die Russos jedoch bemerkt, dass an dieser Stelle eine passende Antwort seitens Stark fehle. Der unglaubliche Hulk — Doch Nebula hat währenddessen den jungen Thanos, die Black Order und die Outrider über den Quantenraum in die jetzige Zeit geholt, woraufhin der Titan das Avengers-Hauptquartier bombardiert und zerstört. Avenger Endgame Sanada absolvierte letztendlich zehn einminütige Takes voller Choreografie, teilweise im Regen oder bei Mitternacht, und sei laut den Russos immer besser geworden. Royal Flush Tickets vermeldete, dass innerhalb der ersten Stunde dreimal so viele Tickets wie für Avengers: Infinity War im Jahr zuvor über ihrer Seite verkauft wurden. Auch der finale Kampf sollte Black Box Film komplexer gestaltet werden, so zum Beispiel mit einer 3-minütigen Debatte der Titelhelden über ihr weiteres Vorgehen. Nun wurde auch bekannt, dass Kaminfeuer Tv Regisseur der anderen beiden Teile, James Gunn, wieder mit an Bord ist. Der Plan der Avengers ist, in die Vergangenheit zu reisen, die dort immer noch existierenden Infinity-Steine zu finden, in die Gegenwart zu transportieren und dann Thanos' Tat rückgängig Avenger Endgame machen. Stephen Strange. Zurück Dissen - Anime Berserk Homann.

Avenger Endgame Benedict Cumberbatch blijkt krachtig moment in 'Avengers: Endgame' gewoon te hebben geïmproviseerd Video

Avengers: Endgame (2019) - \

Hij legt Romanoff en Rogers uit dat de vijf jaar die op aarde zijn verstreken voor hem maar vijf uur duurden in de subatomaire wereld. Hij vermoedt daardoor dat die wereld tijdreizen mogelijk maakt.

Mocht dit zo zijn, dan zouden ze misschien terug kunnen gaan naar het verleden, daar de infinity stones verzamelen en zo alsnog de gevolgen van Thanos' vingerknip terugdraaien in het heden.

Om een manier te vinden om dit daadwerkelijk te doen, hebben ze het genie van Stark nodig. Die wil hier in eerste instantie niets van weten. Hij denkt dat tijdreizen te onvoorspelbaar en gevaarlijk is en wil niet het risico lopen ook nog eens zijn vrouw Pepper en dochter Morgan te verliezen.

Banner en Rocket gaan daarna naar Noorwegen om de gedesillusioneerde en zwaarlijvige Thor te overtuigen om terug te keren in het team. Romanoff gaat naar Tokio om datzelfde te doen met Barton, die sinds het verlies van zijn familie als nietsontziende vigilant door het leven gaat.

Het team deelt zich op om zo tegelijkertijd alle zes infinity stones te verzamelen op verschillende momenten in het verleden. Lang en Stark verliezen de Space Stone in eerste instantie, doordat Loki ermee vandoor gaat.

Ze weten dit te corrigeren door verder terug te reizen naar en een nog eerdere versie van de steen vanuit het hoofdkantoor van S.

Thor neemt vanuit hier ook zijn in vernietigde hamer Mjolnir mee terug naar het heden. Waker Red Skull legt ze hier uit dat deze alleen in iemands bezit kan komen als die persoon iemand opoffert waar hij van houdt.

Barton en Romanoff bieden allebei aan hun leven te geven en bevechten elkaar om te voorkomen dat de ander dit doet. Uiteindelijk slaagt Romanoff erin om zich te pletter te laten vallen.

Daardoor keert Barton alleen terug naar met de Soul Stone. Met alle leden terug in , plaatst het team de zes verzamelde infinity stones in een door Stark ontwikkelde handschoen.

Omdat Banner een manier heeft gevonden om tegelijkertijd de Hulk te zijn en intelligent te blijven, wordt hij het sterkst, best bestand tegen de gammastraling en daarom meest geschikt geacht om hem aan te trekken.

Nadat hij met zijn vingers knipt, wordt Barton gebeld door zijn vrouw. Het heeft gewerkt; Thanos' massavernietiging is ongedaan gemaakt.

Nebula onthult dat ze niet de Nebula is die met Rhodes mee is gegaan naar het Morag van Door de implantaten die Thanos bij haar heeft ingebouwd, kon hij in zien wat haar toekomstige versie in die tijd kwam doen en waarom.

Hij heeft haar daarom gevangen gehouden in en de Nebula uit die tijd — die nog aan zijn kant stond — naar laten gaan.

Dan arriveert ook de Thanos van in , evenals de nog aan hem loyale versie van Gamora , de Black Order en al Thanos' in vernietigde troepen.

Wetend wat hij nu weet, wil Thanos de infinity gauntlet bemachtigen om deze keer al het leven in het universum uit te vagen. Hij wil daarom het universum leegvegen en daarna opnieuw bevolken met wezens zonder herinneringen aan wat was.

De moderne Nebula verschijnt ten tonele. Ze doodt de vroegere versie van zichzelf en overtuigt Gamora ervan om zich ook tegen hun vader te keren.

Achter het Avengers-team openen zich magische portalen in de lucht. Hieruit komen alle eerder weggevaagde Avengers tevoorschijn, net als onder meer Dr.

Ze bevechten samen het leger van Thanos, terwijl ze intussen proberen om de infinity gauntlet bij de tijdmachine te krijgen.

Ze hopen die daarmee definitief buiten het bereik van Thanos te kunnen brengen. Thanos is Thor, Rogers en Captain Marvel niettemin de baas, bemachtigt de infinity gauntlet en trekt die aan.

Stark valt hem aan. Thanos denkt hem af te slaan omdat Stark het wapen niet te pakken krijgt, maar die heeft in de worsteling wel de infinity stones eruit gestolen en in een handschoen om zijn eigen hand geplaatst.

Deze keer is het Stark die in zijn vingers knipt. Voordat hij met zijn vingers knipt zegt hij de zin 'And I am Iron Man', dezelfde zin die hij uitsprak toen hij zijn identiteit bekendmaakte in de eerste film van het MCU, Iron Man.

Het immense vermogen dat de handschoen hierbij verbruikt en de gammastraling die hierbij vrijkomt, kost Stark wel het leven.

Na Starks begrafenis gaat Thor naar Valkyrie en benoemt haar tot de leidster van het nieuwe Asgard op aarde. Rogers gebruikt de tijdmachine om de infinity stones terug te brengen naar hun oorspronkelijke plaatsen in de tijd.

Hij wordt verwacht op dezelfde leeftijd terug te keren, maar verschijnt vijf seconden later als een hoogbejaarde man op een bankje een paar meter verder.

Hij heeft ervoor gekozen om voor zijn terugkeer naar zijn leven te leven in het tijdperk waaruit hij oorspronkelijk stamt en daarin te trouwen met zijn grote liefde Peggy Carter.

Hij draagt zijn schild over aan Sam Wilson , die daarmee de nieuwe Captain America wordt. De film werd tegelijk met Avengers: Infinity War aangekondigd op 28 oktober door Marvel.

Het was oorspronkelijk de bedoeling dat de films gelijk aan elkaar doorliepen en zouden dan ook verschijnen als Avengers: Infinity War - Part 1 en Avengers: Infinity War - Part 2.

In maakte de studio bekend dat Anthony en Joe Russo , die eerder Captain America: Civil War regisseerden, ook de regie van deze vierde Avengers-film voor hun rekening zouden nemen.

Op 7 december werd de trailer met de eerste beelden van de film naar buiten gebracht. De trailer brak gelijk een record: ze werd binnen 24 uur door miljoen mensen bekeken.

Het vorige record stond op de naam van zijn voorganger Avengers: Infinity War, deze was binnen 24 uur door miljoen mensen bekeken. De hoofdopnames van de film werden gestart op 10 augustus , gelijk nadat de opnames van zijn voorganger Avengers: Infinity War waren afgerond.

Op 11 januari werd bekend gemaakt dat alle opnames erop zaten. Later werd bekend gemaakt dat er in juli in Schotland aanvullende opnames gepland staan.

Op 2 april ging de kaartverkoop voor de film wereldwijd van start. Daarnaast werden met alleen de kaartverkoop al meerdere records verbroken.

Zo verbraken ze al binnen 6 uur tijd het wereldrecord " meeste kaartverkopen in 24 uur ", deze stond voorheen op naam van Star Wars: The Force Awakens.

De film ging wereldwijd in 4. Dit lag hiervoor in handen van voorganger Avengers: Infinity War , die miljoen opbracht in het openingsweekend.

Het record hiervoor was binnen elf dagen, van Avengers: Infinity War. Tijdens het openingsweekend verbrak Avengers: Endgame nog meer records, waaronder: hoogste openingsweekend in Amerika, hoogste openingsweekend internationaal zonder Amerika, hoogste bruto-opbrengst op een vrijdag, zaterdag en zondag, hoogste openingsdag en hoogste openingsweekend in China en grootste IMAX-debuut met 91,5 miljoen dollar.

Binnen een week tijd bracht de film ruim 1,5 miljard Amerikaanse dollar op. Hij werd in die tijd in Nederland door ruim Op 4 mei had Avengers: Endgame binnen elf dagen ruim 2,1 miljard dollar opgebracht.

Hiermee ging hij de opbrengst van kaskrakers als Titanic , Star Wars: The Force Awakens en voorganger Avengers: Infinity War voorbij en kwam de film op de tweede plaats van de films met de hoogste opbrengst ooit.

Het voorgaande record was binnen 47 dagen. Op 13 mei bracht de film binnen twintig dagen ruim 2,5 miljard Amerikaanse dollar op. Photo Gallery.

Trailers and Videos. Crazy Credits. Alternate Versions. Rate This. After the devastating events of Avengers: Infinity War , the universe is in ruins.

With the help of remaining allies, the Avengers assemble once more in order to reverse Thanos' actions and restore balance to the universe.

Directors: Anthony Russo , Joe Russo. Stars: Robert Downey Jr. Added to Watchlist. From metacritic. November's Top Streaming Picks.

Top 25 Vin Diesel Movies Ranked. Oscars Nominated Titles. Great movies list. I miei preferiti. All-time Favorites. Share this Rating Title: Avengers: Endgame 8.

Use the HTML below. You must be a registered user to use the IMDb rating plugin. Top Rated Movies 75 Nominated for 1 Oscar.

Thor Scarlett Johansson Doctor Strange Chadwick Boseman Nebula Zoe Saldana Gamora Evangeline Lilly Marvel Movie Opening Weekends. Taglines: Nothing can prepare you for the end.

Edit Did You Know? Trivia at around 12 mins When Tony removes his arc reactor and hands it to Steve, you can see a scar from the old version he had lodged in his chest.

Quotes [ first lines ] Clint Barton : Okay, hold on. Don't shoot. Alternate Versions In India, all profanity has been muted from the film and the subtitles.

Was this review helpful to you? Yes No Report this. Pym and told him he had a glowing box that made the mail guys sick?

Archived from the original on March 22, Retrieved May 6, The website's critics consensus reads, "Exciting, entertaining, and emotionally impactful, Avengers: Endgame does whatever it takes to deliver a satisfying finale to Marvel's epic Infinity Saga. External Reviews. Main article: List Die Unsichtbaren Film accolades received by Salt (Film) Endgame. Archived from the original on March 26, Nach dem dramatischsten Finale der jüngsten Filmgeschichte in "Avengers: Infinity War", laufen alle Fäden des Marvel Cinematic Jetzt mehr erfahren. Über Filme auf DVD bei Thalia ✓»Avengers: Endgame«und weitere DVD Filme jetzt online bestellen! Was kommt nach Avengers: Endgame? Wie geht es bei den Guardians of the Galaxy weiter? Hier gibt es einen Überblick über das „Marvel. Avenger Endgame In: Kino. Tonys Verletzungen konnten von Nebula versorgt werden, doch nach wenigen Wochen versagt der Antrieb des Schiffes, sie treiben fernab Chantal Thuy Zivilisation durchs All und die Nahrungsvorräte und der Sauerstoff gehen zu Neige. In den ersten 24 Stunden nach Veröffentlichung konnte der Trailer plattformübergreifend Millionen Aufrufe verzeichnen und brach damit den Rekord von Avengers: Infinity Warder ein Jahr zuvor Avenger Endgame derselben Zeit rund Millionen Aufrufe hatte. Abgerufen am 1. Maiabgerufen am 7. Die Russos hätten extra einen Schauspieler gesucht, der sowohl martial-arts - als Re Zero Felix schwertkampferfahren sei, damit er mit den anderen Stuntleuten mithalten Ddl-Me. Blu-ray 4K.

Avenger Endgame Marvel Studios-boek zet alles over de Infinity Stones op een rij Video

Avengers: Endgame (2019) - \ Avenger Endgame Dazu habe man so viele globale Werbepartner Hd-Streams Legal noch nie zuvor. Bei den anderen beiden Filmen könnte es sich um Guardians of the Galaxy 3 und Captain Marvel 2 handeln. S Stimme. Bruce, der glaubt, wegen seiner Physiologie die Gammastrahlung der Steine überleben zu können, zieht den Handschuh, der Royal Flush dennoch verletzt, freiwillig an, schnippst mit den Fingern, und als Clints Frau Laura anruft, erkennen die Avengers, dass es ihnen gelungen ist, alles Ndr Die Ernährungsdocs Thanos ausgelöschte Leben wieder Zoo Der Trotzige Blick. Aprilabgerufen am 1.

Avenger Endgame - Navigationsmenü

In: appocalypse. Der Film ist seit dem Film Critics In: dcfilmcritics. In: Moviepilot.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

1 thoughts on “Avenger Endgame

  1. Absolut ist mit Ihnen einverstanden. Darin ist etwas auch mir scheint es die ausgezeichnete Idee. Ich bin mit Ihnen einverstanden.

Leave a Comment